Ben jij komend jaar te vinden op een beurs met je onderneming? Dan wil je hier natuurlijk een zo goed mogelijke indruk maken op potentiële klanten. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de beurs zo succesvol mogelijk te zijn. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je een stand krijgt op de beurs die gemakkelijk te vinden is. Daarnaast kun je ook geschenken geven aan potentiële klanten, zoals bijvoorbeeld polsbandjes. Hier zet je gemakkelijk je bedrijfslogo op, zodat de potentiële klanten gemakkelijk aan je bedrijf blijven denken. In dit artikel willen we je graag tips geven hoe je je klaar kunt maken voor de beurs.

Cadeautjes uitdelen op de beurs

Als je met je bedrijf naar een evenement of beurs gaat, is het belangrijk dat je goed opvalt tussen alle andere standhouders. Om deze reden is het belangrijk dat je iets extra’s doet voor de potentiële klanten, waardoor ze je bedrijf onthouden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld keycords bedrukken. Deze keycords dragen bij aan het onthouden van je bedrijf. Je laat hier je logo en/of bedrijfsslogan op drukken. Aan de keycord kun je vervolgens informatie over je bedrijf toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een visitekaartje aan een keycord of ga voor een flyer. Uiteraard kun je ook combinaties maken door bijvoorbeeld polsbandjes en keycords weg te geven aan potentiële klanten.

Goede bedrijfskleding mag niet ontbreken!

Op een beurs wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uit zien. Je hebt allereerst natuurlijk een zeer leuke opstelling gemaakt van de stand, maar het gaat nog iets verder dan dat. Het is namelijk ook belangrijk dat je jezelf goed aankleed. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je kleding laat maken waar je bedrijfslogo op staat. Je kunt ervoor kiezen om deze kleding speciaal laten maken voor de beurs. Als je enkel bedrijfskleding aandoet die je normaal gesproken ook aan hebt, kan het zijn dat je niet goed genoeg opvalt. Als je vaker naar een beurs gaat, kun je natuurlijk ook kleding laten maken die je uitsluitend op de beurs aan doet.

Beeldmateriaal afspelen op de beurs

Het is op de beurs erg belangrijk dat je snel kunt laten zien waar je bedrijf voor staat. Het is daarom altijd een zeer goed idee om een bedrijfsvideo of foto’s af te spelen op een scherm. Dit zorgt er namelijk direct voor dat iedereen die langsloopt direct kan zien wat je bedrijf doet en waarvoor ze je in kunnen schakelen. Je kunt vervolgens ook de video gebruiken voor je pitch aan potentiële klanten. Door visuele effecten mee te nemen, wordt het makkelijker om te begrijpen en blijft het beter in de gedachten hangen.

About Author

Peter Selie

Leave a Reply