Raamdecoratie is verkrijgbaar in veel soorten. De uitstraling van het interieur lijkt tegenwoordig steeds belangrijker te zijn. Men is steeds meer bezig met het restylen van hun woning. Dit komt omdat we door de groei van het gebruik van sociale kanalen, steeds meer geïnspireerd worden op het gebied van interieur. Waar de een houdt van een sfeervolle, kleurrijke en gezellige uitstraling, kiest de ander juist voor een strak, modern en tikkeltje chique interieur. De interieurstijl die jij in je woning hebt of wilt hebben, ligt natuurlijk helemaal aan je eigen smaak. Ook kun je verschillende interieurstijlen leuk met elkaar combineren.

Wat is raamfolie?

Raamfolie is een (vaak) plastic folie met een printje of patroontje. Ook is raamfolie effen verkrijgbaar, puur om voor een strakke uitstraling te gaan en voor privacy in huis te zorgen. Raamfolie zorgt voor privacy en heeft daarnaast ook een decoratief effect. Het folie plak je op je ramen, dat kan thuis zijn, maar ook op kantoren of in winkelpanden. Het is een eenvoudige en voordelige manier van de combinatie van inkijkwering en woondecoratie. Daarnaast is het ook ruimtebesparend, aangezien het geen ruimte in beslag neemt.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Raamfolie is verkrijgbaar in tientallen soorten. Op www.raamfolieonline.nl vind je een groot aanbod. We hebben onderscheid gemaakt in drie soorten:

Decoratief raamfolie

Bij decoratieve raamfolies gaat het vooral om de uitstraling van het folie. Populaire raamfolies met print zijn bijvoorbeeld de eekhoorntjes print, de vogeltjes print, maar ook bloemenprints en strepenprints.

Privacy raamfolie

Raamfolie gezandstraald, melkglas of standaard; dit zijn raamfolies zonder print, maar wel met privacy effect. Je ziet er vrijwel niets doorheen. Wel wordt daglicht gewoon doorgelaten en zorgt het dus niet voor verduistering. Het is de perfecte oplossing voor privacy in huis.

Raamtextiel

Geen plastic voor jou? Dat kan! De nieuwste trend in de raamfolie wereld is; raamtextiel. Het is een textielsoort met kleeflaag. Het merk Squid is een van de bekende aanbieders van deze nieuwe raamfolie-textiel trend. In verschillende tinten is het verkrijgbaar. Het zorgt voor een chique, strakke look en is dus niet gemaakt van plastic.

Wil je ook aan de slag met raamfolie of raamtextiel? Bekijk alle raamfolie producten van www.raamfolieonline.nl. Ook heb je daar de mogelijkheid proefstalen te bestellen, zodat je de verschillende materialen en kleuren met elkaar kunt vergelijken. 

About Author

kallo

Leave a Reply