De aanbiedingen van deze maand bij Koreman Interieur

bekijk onze folder vol voordeel

Alle acties van Koreman Interieur

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 30-09-2018

NL Label Laminaat All-in gelegd €37,50 m2

Tijdens de Doe 't niet zelf weken krijg je NL Label laminaat voor €37,50 m² All-in gelegd. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Jouw Binnenhuisadviseur neemt je graag het werk uit handen. Terwijl jij achterover leunt wordt je nieuwe vloer vakkundig gelegd door onze vakmannen. Je hoeft 'm alleen zelf uit te kiezen, maar ook daarbij helpen we je graag!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-09-2018

4e NL Label jaloezie kado

Haal extra privacy in huis met de NL Label houten of aluminium jaloezieën en ontvang deze maand elk 4e product kado! Je krijgt van ons de hele maand het voordeligste product kado, zo weet je zeker dat je ultiem kunt genieten in huis!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-09-2018

10% korting op een vloerkleed op maat!

Met een vloerkleed op maat kies je voor de beste oplossing voor jouw interieur. Een vloerkleed op maat is niet alleen perfect dankzij de afmetingen, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Je kunt kiezen voor verschillende randafwerkingen van een simpele bies tot een opvallende leren band. Daarnaast kunnen alle vloerkleden gevoerd worden met ondertapijt, waardoor ze nog comfortabeler worden. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-12-2018

Forbo Allura PVC all-in gelegd vanaf 49,95 per m²

Allura de Luxe PVC vloerencollectie van Forbo, is een van de populairste collecties in ons productportfolio. Allura wordt geproduceerd met geavanceerde technieken waardoor Allura extra vormvast is. Dankzij de manier waarop het reliëf en de toplaag worden aangebracht blijft Allura een prachtige uitstraling houden.

bekijk de actie